zaterdag, februari 01, 2003

Zo, we hebben een roerige week achter de rug. Op 23 januari moest Lotte naar het cb toe voor de 4e serie prikjes. Daar heeft ze behoorlijk last van gehad, vooral veel pijn in de beentjes, maar goed, dat was snel weer over. Ze woog met bijna 11 maanden 9250 gram en was 73cm lang. Haar hoofdomtrek was 45.5 cm.
4 dagen later moest ze naar de kindercardioloog, dr. Widdershoven. Die heeft gekeken of haar VSD er nog zat, en helaas, dat was het geval. Gelukkig was het niet verontrustend (afkloppen!) en hoeven we pas over een jaar terug te komen.
Vervolgens werd ze woensdag 29 januari ineens ziek. Braken, diarree, om het half uur zo ongeveer. Alles onder, haar kleren, het bedje, d'r haar zelfs. Dus dat waren twee heftige nachten voor papa en mama. In de nacht van donderdag op vrijdag werd mama zelf ook nog ziek, en 's morgens papa ook al! Met zijn drietjes zijn we de hele vrijdag zieilig geweest. Gelukkig kwamen opa en oma ons 's avonds voorzien van proviand, waaronder veel toiletpapier, beschuitjes, thee en bananen.