vrijdag, november 02, 2001

Voor je het weet is er zo weer een week voorbij en heb je de site nog steeds niet ge-update. Dat krijg je met die 40-urige werkweken! Maar gelukkig is er ook niet heel
veel te melden. Voor het eerst sinds het begin van de zwangerschap ben ik vrijwel kwaaltjesvrij, en dat voelt heerlijk. Zo af en toe voel ik beebie bewegen, een beetje als gerommel in mijn buik, maar echt overtuigend is het nog niet. Terwijl het op de echo toch wel een behoorlijk actieve baby was. Nou ja, straks gaat beebie waarschijnlijk zo hard bewegen dat ik hoopte dat het eens ophield, dat getrappel.
Vandaag had J. drie grote boeken met geboortekaartjes gehaald om door te kijken. Dat heb ik net gedaan (J. is aan het werk), maar er zit niet echt iets bij waar ik nou razend enthousiast van wordt. Het moet wel iets bijzonders zijn, en deze kaartjes zijn, op een paar na, toch vrij standaard. Zo zitten we ook nog steeds over de naam te denken. We hebben allebei een eigen smaak, en die twee verschillen behoorlijk van elkaar!

zondag, oktober 28, 2001

Gisteren tijdens het etentje bij M., maar ook tijdens de film, Artificial Intelligence, roerde beebie zich weer aardig. Leuk, ik ben volgens mijn eigen schema's vandaag precies op de helft, 20 weken dus, en beebie begint zich steeds duidelijker te manifesteren in mijn buik. J. vroeg vanochtend, ik was net wakker aan het worden, of hij mijn buik mocht voelen, maar natuurlijk hield beebie zich toen net stil.
Bij de HEMA hebben we gisteren flink wat inkopen gedaan, voornamelijk praktische: een aankleedkussen voor op de commode, een hoes voor er overheen, een kruik en een kruikenzak, een badcapeje, hydrofielluiers en -washandjes en een schattig mutsje! Even bij pa en ma de video van de echo laten zien, en zij hadden ook nog wat cadeautjes in de aanbieding: een badcape, sokjes en een baby-CD-ROM met o.a. 3000 namen. Die hebben J. en ik vandaag even doorgekeken, maar het maakt het alleen maar moeilijker, lijkt het wel.