donderdag, november 28, 2002

Vandaag mochten we (eindelijk) weer es naar het cb (altijd leuk voor de ouders, niet voor de kids). Allereerst het meten en wegen. Ze was 'maar' 70 cm, dus maar een halve centimeter gegroeid, maar wel 8600 gram precies (9 maanden). Dus onze dame gaat eindelijk de breedte in groeien, hihi. Ik dacht al zoiets te zien aan de plooitjes bij haar billen.

Verder keek ze in het donker naar de ogen (goed) en heeft ze in de oren gekeken (ze voelde namelijk wat opgezette klieren), maar ook dat was goed. Helaas zit het gaatje in haar hart er nog wel, maar de longen klonken goed. Deze keer kregen we ook de 'blokjestest': kan ze twee blokjes in twee handen aanpakken en kan ze ze overpakken
van de ene in de andere hand, en ook dat ging goed. Vervolgens stelde de arts-mevrouw, terwijl Lotte aan het kruipen was, de geweldige vraag: "Rolt ze al een beetje om?". MUTS, observeer dat kind es! Affijn, ze moest tot de conclusie komen dat ze inderdaad wel heeeel erg snel was in haar lichamelijke ontwikkeling, maar dat wisten we al.