donderdag, november 15, 2001

23 weken zwanger vandaag!

Zo, het is weer even geleden dat ik mijn dagboek ververst heb, zie ik wel. Er is (gelukkig) ook niet zo heel veel nieuws. J. en ik hebben nu eindelijk eens gewerkt aan het zwangerschapsdagboek. J. heeft er een prachtig stuk in geschreven, direct aan beebie gericht, en ook opa en oma hebben een stukje geschreven voor hun eerste kleinkind. Ik voel beebie nu wel elke dag, maar nog steeds niet zo overtuigend als ik ooit gedacht had dat ik het zou voelen. Het zit ook nog steeds heel laag in de buik, bijna op het schaambeen.
Mijn buik begint inmiddels aardig te groeien, en voor sommige, oplettende, mensen is toch wel zichtbaar dat ik zwanger ben, als ik niet te wijde kleren aan heb. Voor het eerst in mijn leven ben ik trots op een dikke buik!

Oh ja, de babykamermeubeltjes zijn nu eindelijk afgemonteerd. Het kostte wat pijn en moeite, want J. en ik zijn allebei niet zo handig, maar goed, het is wel prachtig geworden. Ik heb meteen alle kleertjes en spullen die ik al had in de kast gelegd, en het ziet er schattig uit!

Verder zijn we begonnen met een website. D.w.z. ik heb een domeinnaam aangevraagd met de naam van beebie, en R., een vriend van ons en designer van beroep, is begonnen met een ontwerp. Ik wilde het graag zelf doen, maar ben daar niet bepaald handig in. Ik moet zeggen, wat hij tot nu toe bedacht had ziet er schitterend uit, precies zoals ik het me voorstelde!

Ja, je las het goed, we zijn inmiddels uit de beide namen. Gelukkig maar, het was echt heel moeilijk. Ook weten we inmiddels wat voor geboortekaartje we willen. Nu moeten we het nog even aanvragen.