vrijdag, december 28, 2001

Het is een tijdje behoorlijk rustig geweest in mijn buik. Niet echt leuk, want ik begin dan meteen te denken dat er wat aan de hand was. Gisteravond wilde ik dan ook de verloskundige bellen om te kijken of we even naar het hartje konden luisteren, maar er nam niemand op. Toen ben ik maar op de bank gaan liggen, en gelukkig, na verloop van tijd zag ik ineens mijn buik bewegen (ik voelde amper wat, maar zag het wel) en nog weer wat later kwamen ook de schopjes weer. Phew, gelukkig, hij/zij doet het nog!!
Vandaag en morgen zijn mijn enige twee werkdagen van deze week. Nou ja, werkdagen... ik zit hier helemaal alleen in het pand, iedereen heeft vakantie. Er is op zich genoeg te doen, maar de server ligt plat sinds gistermiddag, dus nu kan ik echt nog maar weinig doen. Gisteren ben ik daarom al vroeger naar huis gegaan en dat zal vandaag ook wel weer gebeuren. Een beetje rust kan geen kwaad voor beebie en mij.
Ik merk dat het sinds de 28e week zwaarder is geworden, en stiekem ben ik dan ook wel aan het aftellen naar mijn verlof. Gelukkig heb ik tot die tijd wel aan aantal leuke dingen om naar uit te kijken, zodat de tijd wat sneller gaat. Als eerste natuurlijk de echo volgende week vrijdag (in de hoop dat de uitslag daarvan goed is), en de woensdag erna het bezoekje aan de verloskundige.

maandag, december 24, 2001

24 December, het is alweer bijna kerst! De afgelopen week was het echt belachelijk druk op het werk. Ik liep donderdagavond al op mijn tandvlees, lag doodmoe op de bank, en dacht vrijdag even met een rustig dagje de week af te maken. Nou, dat viel tegen: wat een stressdag! Ik merkte al dat als ik stress heb en druk ben, dat beebie zich heel koest houdt en ik me echt moet bedenken of ik nou al wat gevoeld heb die dag. Niet zo leuk, en volgens mij zou het dan ook beter zijn om wat rustiger aan te doen. Sinds zaterdag heb ik vijf dagen vrij, en dat doet me (ons!) goed. Eerst heb ik nog veel geslapen, vooral in de nacht van vrijdag op zaterdag, zo moe was ik. Veertig uur werken en zwanger zijn is toch wel erg zwaar.
Vandaag heb ik nog 80 dagen te gaan. Er zitten er dus al 200 op. Het lijkt aan de ene kant heel snel te gaan, maar aan de andere kant kunnen we niet wachten tot we kennis kunnen maken met beebie. Ik heb van die vriend van me uit Londen een eerste versie gekregen van de website voor beebie. Ziet er nu al geweldig leuk uit! Ik ben bezig geweest om alvast wat inhoud op de pagina's te zetten, maar hij staat (uiteraard) nog niet online. Ons prins(es)je goes cyberspace!