zaterdag, januari 19, 2002

"Weekendje" weg
Op kosten van de baas een weekend twee dagen doorbrengen in een van de sjiekste hotels in Den Haag, dat is wat J. en ik gedaan hebben de afgelopen twee dagen. Twee heerlijke dagen van samen zijn, verliefd zijn, winkelen, eten, drinken en wat dies meer zij. Helaas is het wel donderdagavond in mijn rug geschoten (spit, vermoed ik), waardoor we lang niet alles konden doen dat we hadden gewild, maar we hebben evengoed genoten. Vrijdag zijn we wezen winkelen in Den Haag, waarbij we vooral de boekenwinkels hebben aangedaan en nog wat babyspullen hebben gekocht. 's Avonds zijn we gezellig gaan eten in een eetcafe aan het Spui, om daarna naar de film te gaan in Babylon, Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain. Een erg leuke en originele Franse film.
Voor zaterdag, na een superdeluxe en uitgebreid ontbijt, was de planning om een strandwandeling te maken, maar daar is door mijn rug weinig van gekomen. We hebben ons beperkt tot een wandeling over de boulevard en hebben verder de tijd doorgebracht bij een haardvuur in een restaurant aan de boulevard. Ook gezellig! Nadat we nog een poster hadden gekocht voor de babykamer (nu echt de 'final touch') zijn we weer naar huis gereden. Zou dit ons laatste weekendje samen voor een hele lange tijd geweest zijn? :-)

woensdag, januari 16, 2002

De huisarts
Op aanraden van mijn docente zwangerschapsgymnastiek, die wel zag dat ik veel last van mijn bekken heb, ben ik vandaag bij de huisarts langs gegaan. Hij heeft me een verwijzing gegeven voor fysiotherapie (wachttijd: een week). Daarnaast heb ik hem gevraagd ook nog even naar mijn bloeddruk te kijken. Hij heeft hem drie maal opgemeten (handmatig) en gemiddeld kwamen we uit op 135/84. Hij is zes punten gezakt dus! Zou de rust me dan toch goed doen?
Nu maar hopen dat er de volgende keer geen suiker meer in mijn urine te vinden is, dan kan ik met een gerust hart mijn verlof in.